NIEUWSSimple Audio

Simple Audio en Qobuz bundelen hun krachten


Redactie HiFi.nl | 17 september 2014 | Simple Audio

Simple Audio en Qobuz kondigen een nieuwe samenwerking aan die is ontstaan uit de gemeenschappelijk ambitie om hoogwaardige geluidskwaliteit te bieden aan muziekliefhebbers. Qobuz levert voor deze samenwerking de muziek en Simple Audio haar streamers.

Qobuz biedt muziekliefhebbers een luisterervaring met toegang tot meer dan 18 miljoen nummers, te streamen of downloaden in echte CD kwaliteit en daarnaast nog 20 duizend albums te downloaden in Studio Master kwaliteit. De Simple Audio Roomplayers+ zijn uitgerust met Digitaal Analoog Converters die elk muziekbestand tot en met 24-bit/192 kHz door het hele huis kunnen weergeven. Je begrijpt wat deze combinatie teweeg kan brengen.

Simple Audio heeft deze week een nieuwe software versie (versie 3.3) gelanceerd die toegang biedt tot de nieuwe Qobuz muziekdienst. Bovendien bevat deze nieuwe software een verbeterde browse functie voor het zoeken naar muziek opgeslagen op netwerkschijven (NAS), ondersteuning van UTF-8 karakters en een aantal kleinere verbeteringen en updates. De nieuwe Simple Audio Roomplayer Apps (versie 3.3) inclusief Qobuz zijn nu te downloaden via de Simple Audio website of via de App store van je product (zoek op Simple Audio). 


EDITORS' CHOICE