NIEUWSArtephonos

Open dag Hay-End Audio

Redactie HiFi.nl | 16 september 2014 | Artephonos

Een oproepje van Hay-End Audio vandaag: heb je in je zoektocht naar de juiste hifi inmiddels overal geluisterd, maar toch nog altijd niet gevonden wat je wil? Dan doe je er wellicht goed aan op zaterdag 1 november eens binnen te wandelen bij deze speciaalzaak in Venlo. Want: "Zeer waarschijnlijk dat u tijdens deze Open Dag eindelijk uw set vindt: dynamisch en met levensechte expressie, in een afwerking naar uw persoonlijke smaak en relatief zeer betaalbaar!"

Er staan voor deze muzikale zaterdag twee kamers ter beschikking. In de huiskamer hoor je de Artephonos Ensemble met de Peitho 606 (foto onder), en in de studio de Artephonos KT-88 met de nieuwe Peitho 405 hoorn. Alle info over deze apparatuur vind je op de website van Hay-End Audio.

Ook kun je natuurlijk praten over het hoe en waarom van buizen, verschillende typen versterkers, de beschikbare en custom gemodificeerde buizen CD-spelers en over modificaties.

Neem ook gerust eigen muziek mee, CD en/of LP. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Open dag Hay-End Audio
Zaterdag 1 november, 10u30-17u30

Hondsdraf 38
5913 DA te Venlo
Website

Schikt deze zaterdag niet, maar is je interesse wel gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Hay-End, via 06-15545270 of emailadres info@hayendaudio.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE