NIEUWSBluesound

Nieuwe Apps voor Bluesound


Redactie HiFi.nl | 15 september 2014 | Bluesound

Bluesound, het draadloze multi-room systeem dat High Resolution Audio ondersteunt, is nu beschikbaar als App voor de Android tablet en Kindle Fire. De Bluesound Controller App maakt het gemakkelijker om overal in huis muziek te luisteren via het systeem.

Het ontwerp van de nieuwe Bluesound Controller App is specifiek uitgebreid en ontworpen voor Android tablets en Kindle Fire om overeen te komen met de huidige gebruikersinterface van de Android smartphone. Gebruikers van een Android tablet en Kindle Fire kunnen hun muziekbibliotheek beheren in portret- én landschapsmodus.

De Bluesound Controller App is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de Google Play Store en op Amazon.com. De App was al beschikbaar op iOS en Android-telefoon. Bluesound is nu beschikbaar op s ‘werelds meest populaire mobiele apparaten in meer dan 15 landen met muziek en live radio-uitzendingen via Deezer, HIGHRESAUDIO, JUKE, Qobuz, Slacker Radio, Spotify Connect, TuneIn and WiMP.

Bluesound heeft daarnaast een Desktop Controller App voor Mac en PC aangekondigd. Deze is online beschikbaar vanaf 16 september 2014. 

MERK

EDITORS' CHOICE