Bowers & Wilkins CM Serie 2 demo’s bij HOBO hifi

Redactie HiFi.nl | 11 september 2014 | Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins heeft onlangs de nieuwe CM-serie officieel geïntroduceerd. De serie is voorzien van de ontkoppelde Double Dome tweeter, een nieuwe styling en er is zelfs een splinternieuw model aan toegevoegd. Om de CM Series 2 extra onder de aandacht te brengen, organiseert HOBO hifi demonstraties op 13 september.

Zowel in Den Haag als in Den Bosch vinden er doorlopend demonstraties plaats op zaterdag 13 september. Bij HOBO hifi Den Bosch en HOBO hifi Den Haag zijn productexperts van Bowers & Wilkins aanwezig die geïnteresseerden meer over de luidsprekers kunnen vertellen.

 

Los van alle vernieuwingen telt natuurlijk maar één ding: hoe klinken ze?! Uiteraard kunnen bezoekers dit zaterdag zelf ervaren want alle modellen uit deze kersverse serie staan luisterklaar opgesteld. De experts geven om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur demonstraties met de nieuwe speakers.

Gegadigden hoeven niet te reserveren, maar een reservering verzekert bezoekers wel van een zitplaats. Hiervoor kun je een bericht sturen naar denbosch@hobo.nl of denhaag@hobo.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE