ARTIKEL

HiFi.nl showpakketten

Redactie HiFi.nl | 19 juli 2011

HiFi.nl biedt als belangrijkste medium voor hifi in de Benelux speciale showpakketten aan voor merken en dealers, die hun apparatuur graag wat extra aandacht geven.  We hebben daar diverse middelen voor, die we in overleg met de adverterende partijen vrij specifiek samen kunnen stellen. Zo is het mogelijk met banners en advertentiemateriaal op de website in de belangstelling gezet te worden, maar kunnen we ook redactioneel het nodige voor merken en winkels betekenen.

Voorbeelden zijn het doorplaatsen van nieuwsberichten, opname in ons overzicht van agenda tips, en publicatie van de bekende Hi-Visit, waarbij één van onze redacteuren begeleid door een fotograaf op locatie een verslag van een winkel of show komt maken.

In de praktijk is gebleken dat de pakketten die HiFi.nl aanbiedt bijzonder lucratief kunnen zijn voor onze adverteerders. Want niet alleen onze hardware besprekingen leveren de diverse merken zichtbaar resultaat op (deze recensie van Arcam en Dynaudio bijvoorbeeld zorgde terecht voor aanzienlijke verkoopstijgingen), ook de aandacht die we periodiek aan audioshows en –demonstraties geven gaat niet onopgemerkt.

Aankondiging luistershow
 “Jullie bijdrage was zeer positief; we hebben best wel een aantal mensen uit allerlei windstreken binnen gekregen die naar aanleiding van de berichtgeving op HiFi.nl op de hoogte waren”, liet Audio TV Centrum in Eindhoven tevreden weten, nadat we onlangs de Bowers & Wilkins luistershow op die locatie uitgebreid hadden belicht. Dat doen we door bijvoorbeeld een nieuwsbericht te plaatsen ter vooraankondiging, en de showdata in onze agenda mee te nemen. Daarnaast versturen we wekelijkse twee nieuwsbrieven; de B2B nieuwsbrief op maandag bereikt ongeveer 2500 professionals in de wereld van hifi, terwijl de HiFi-Zine van vrijdag ruim 25.000 lezers bereikt.

Voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden op HiFi.nl, zoals de verschillende soorten banners en de diverse  showpakketten die we aanbieden, kun je terecht op deze pagina. Ook kun je een mailtje sturen naar info@hifi.nl.


EDITORS' CHOICE