NIEUWSPioneer

IFA 2014: Pioneer’s nieuwe producten

Redactie HiFi.nl | 06 september 2014 | Pioneer

Pioneer stelt zijn nieuwe productassortiment voor tijdens de IFA van dit jaar in Berlijn. IFA is de grootse beurs voor consumentenelektronica in Europa. We hebben de leukste nieuwkomers van Pioneer voor je op een rijtje gezet. 

Pioneer N-70A
De N70A is een netwerkaudiospeler uit de Reference-reeks met volledige DSD-ondersteuning, een Twin SABRE32 Ultra-DAC en een gebalanceerde audio-output. De speler wordt voorgesteld met de stereoversterker A-70 uit dezelfde reeks.

Pioneer U-05
Een andere nieuwkomer is de U-05, een USB-DAC/hoofdtelefoonversterker waar we laatst al een uitgebreid nieuwsbericht over publiceerden. 

Compact Components
Verder worden er een aantal compacte producten voorgesteld tijdens de beurs. De Compact Components-serie bestaat uit stereosystemen die de tweekanaals ontvanger SX-P01 als basis gebruiken. Hoogwaardige tweeweg luidsprekers en een netwerkaudiospeler en/of cd-speler kunnen worden toegevoegd aan de systemen.

De X-HM82 en de X-HM72 zijn dan weer twee nieuwe microsystemen met de nieuwste verbindingsmogelijkheden, zoals Spotify Connect, AirPlay, DLNA, wifi en bluetooth. Ze hebben beide een cd-station maar je kunt ook ‘ouderwets’ naar AM/FM radiostations luisteren. Deze twee modellen zijn eind september te koop voor 449 en 599 euro. 


EDITORS' CHOICE