TIP

Op zoek naar het juiste betrouwbare hifi advies op maat

Redactie HiFi.nl | 10 februari 2015
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 03 september 2014

Op zoek naar een nieuwe versterker, maar niet zeker op welke eigenschappen je moet letten? In de markt voor een mooi setje luidsprekers, maar je twijfelt over formaat en vermogen? Streamen, of toch een ‘ouderwetse’ cd-speler? Voor al deze vragen en meer ben je bij ons op de juiste plaats, want via de adviesmodule van HiFi.nl kun je nu hulp inschakelen –objectief en op maat.

Ga direct naar de adviesmodule

So Many Choices
Het internet is een enorm rijke bron aan informatie en biedt vele mogelijkheden voor de hifi-liefhebber die op zoek is naar een mooie oplossing. Maar met al die alternatieven wordt de keuze er niet gemakkelijker op. Wat is nu het juiste product in jouw specifieke situatie? Dat is afhankelijk van allerlei zaken: hoe groot is je woonkamer bijvoorbeeld? Hou je van warm of meer helder geluid? Luister je enkel muziek, of wil je ook home cinema-mogelijkheden bekijken? En misschien ben je net aan het (ver)bouwen, en wil je de (nieuwe) aansluitingen meteen goed aanpakken. Ook als daar akoestische elementen bij komen kijken, kunnen we je op weg helpen. 

Ook als je net een huis laat (ver)bouwen, ben je bij ons aan het juiste adres

Het kan daarnaast natuurlijk ook zijn dat je zelf al ruimschoots voorzien bent in je AV-wensen, maar je een vriend, buur of neef hebt die nog wel wat hulp kan gebruiken. In iedere fase van het aankooptraject kunnen wij de juiste ondersteuning bieden, volledig gericht op de eigen voorkeur. We gaan daarbij op zoek naar een totaaloplossing: eerst kijken we samen naar het soort oplossing dat je zoekt, om daar vervolgens de juiste AV-componenten aan te koppelen. Pas dan bekijken we welke merken (en specifieke apparatuur) daar het beste bij aansluit, en vervolgens verwijzen we je naar de juiste dealer.  

Thuis advies
Tevens biedt HiFi.nl de mogelijkheid om persoonlijk de mogelijkheden bij je thuis door te spreken. Zowel in het geval als uitbreiding van bestaande apparatuur, aanschaf van volledig nieuwe apparatuur of verbouwing waar integratie van audio in wordt meegenomen.Over deze aanvullende service verrekenen we een vergoeding. Hierover hebben we natuurlijk eerst contact met je. 

Het team van HiFi.nl heeft tientallen jaren ervaring en biedt onafhankelijk advies op al deze vragen. Bij ons kun je zelfstandig door duizenden productspecificaties, foto's, brochures en recensies bladeren… (en bijna al deze hifi-artikelen slechts een paar klikken verwijderd van je voordeur), en vervolgens je zoektocht naar de juiste aanschaf zo specifiek als je het zelf wil bij ons neerleggen. Succes verzekerd!

Advies op maat

  • Omschrijf je zoektocht
  • Voeg (optioneel) een foto of situatieschets toe
  • Omkader je budget – indien bekend
  • Laat weten hoe we je het beste kunnen bereiken

Wat wij voor je doen: 

  • Advies op maat – met verstand van zaken en objectief!
  • Op zoek naar de juiste (totaal)oplossingen
  • Optioneel (en tegen vergoeding) thuis overleg en advies
  • Doorverwijzing naar de juiste dealers

State-of-the-art thuisbios, anyone...?

Hoe het werkt
Via onze adviesmodule heb je uitgebreid de ruimte om je situatie te schetsen, en aan te geven waar je graag hulp zou willen krijgen. Het maakt daarbij niets uit waar je je ongeveer in het aankooptraject begeeft. Nog volop aan het oriënteren, of al bijna zeker wat je in huis wil halen, maar je twijfelt nog tussen twee merken, of twee apparaten? Laat het ons weten, je hebt 400 woorden de ruimte om aan te geven hoe we je kunnen adviseren.

Vervolgens kun je – desgewenst – een foto(serie) of situatieschets toe voegen, laten weten welk budget je in gedachten hebt (eveneens optioneel), en aangeven hoe we je kunnen bereiken. Per mail, of liever telefonisch? Geef dan ook aan welk dagdeel, en we komen er bij je op terug met advies op maat

Ga direct naar de adviesmodule

EDITORS' CHOICE