Assortimentsuitbreidingen Chattelin Audio Systems

Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2014

Chattelin Audio Systems mag dan twee weken gesloten zijn voor een verdiende zomervakantie (van vrijdag 15 tot en met zaterdag 30 augustus), Peter heeft ons toch nog aardig wat nieuws in de brievenbus geschoven. Zo staan er al weer enkele shows op de agenda, is er nieuws rond het vermaarde Devialet, en zijn er diverse toevoegingen aan het assortiment.

We hebben niet stil gezeten, meldt Peter, want: "Er zijn al tal van voorbereidingen getroffen voor komend najaar. Deze voorbereidingen bestaan uit het organiseren van leuke en vernieuwende shows. Deze shows zullen in het teken staan van het complementeren van het huidige en nieuwe assortiment."

Het assortiment bij Chattelin is namelijk uitgebreid met een aantal merken. Onder meer Critical Mass audiomeubels ("die tot de absolute wereldtop behoren") en Vovox bekabeling, waarvan sommige series mede zijn ontwikkeld door het ontwerpteam van Soulution, zijn er nu ook te vinden. Verder laat de winkel ons weten dat zij enorm blij zijn met de terugkeer van de Magico luidsprekers en Soulution electronica. “Deze spraakmakende combinatie wordt door veel consumenten gezien als een soort eindstation binnen high end-audio.”

De heren hebben ook leuk nieuws voor de Devialet liefhebbers, ze openen in september namelijk een zogenaamde Devialet lounge. “De populariteit van producten zoals Devialet heeft ons doen besluiten om onze kleine luisterruimte achter in de winkel om te toveren tot Devialet Lounge. De bedoeling is dat er in deze ruimte permanent producten van dit Franse bedrijf staan opgesteld. Dit biedt u als consument de mogelijkheid om alle producten onderling met elkaar te vergelijken, veelal in combinatie met passende luidsprekers.”

De Devialet-opstelling tijdens de Triple Musical Days

Tot slot staan ook de nieuwste producten van Spectral in de winkels, zoals de DMA 200S eindversterker en uit de top serie de DMA 300 Reference standard. Deze producten worden in het najaar gepresenteerd. Tot zover deze update, voor meer informatie over de genoemde producten kun je kijken op de website van Chattelin Audio Systems. Houd ook onze agenda in de gaten voor al het aankomend showgeweld rondom het huidige en nieuwe assortiment van de high end winkel.


EDITORS' CHOICE