NIEUWSCrosley

Swordfish & Friend opent platenzaak in hartje Utrecht

Redactie HiFi.nl | 14 augustus 2014 | Crosley

Vanaf 23 augustus zijn de deuren van Swordfish & Friend geopend. Deze nieuwe winkel biedt een fantastische collectie vinyl, samengesteld door DJ St. Paul. Naast vinyl worden er ook Crosley platenspelers verkocht. Van deze platenspelers heeft Swordfish & Friend naast de reguliere platenspelers ook speciale modellen. Eigenaresse Marlein Parlevliet is al een lange tijd bezig met vinyl en platenspelers en nu heeft ze vanaf 23 augustus samen met Tessa Pals haar eigen winkel.

Swordfish & Friend zal zoals gezegd een bijzondere collectie vinyl verkopen in de winkel. Deze collectie is samengesteld door DJ St. Paul. DJ St. Paul is bekend van Tivoli’s Pop-O-Matic en festivals als Lowlands. De collectie wordt beschreven als authentiek, inspirerend en zeer zorgvuldig gekozen. De Crosley platenspeler spreekt grotendeels voor zich.

Naast muzikale producten is er ook aandacht besteed aan kunst, kleding, meubels en modeaccessoires. De makers hiervan zijn stuk voor stuk ontwerpers of kunstenaars met een unieke, aparte, maar smaakvolle stijl.

Kortom na het sluiten van diverse platenzaken in Utrecht, is er weer een hippe platenzaak in Utrecht met uitzicht op de Dom. Zoals gezegd opent deze haar deuren 23 augustus. Kijk voor meer informatie op de website van Swordfish & Friend. 

MERK

EDITORS' CHOICE