NIEUWS

Hercules WAE NEO

Redactie HiFi.nl | 13 augustus 2014

Hercules introduceert de WAE NEO: een nieuwe draadloze draagbare speaker die begin dit jaar in Las Vegas werd bekroond met een CES Innovations Design & Engineering Awards 2014.

Met de lichteffecten die tot 16 miljoen kleuren kunnen weergeven en op de maat van de muziek pulseren, zijn de WAE NEO speakers ideaal voor elk feestje. Bovendien kun je de lichteffecten zelf besturen, zodat de WAE NEO precies past bij jouw stemming.

Daarnaast beschikt de draadloze speaker over een ingebouwd Waves MaxxAudio systeem, die er voor zorgt dat de speakers krachtige bassen en studiowaardige geluidskwaliteit kan produceren. De draadloze Bluetooth-technologie garandeert een snelle en makkelijke connectie binnen een straal van 10 meter. Met de gratis app voor iOS en Android kan de WAE NEO heel eenvoudig bediend worden. Via de app is er toegang tot verschillende online muziekdiensten en kan er een hybride afspeellijst gemaakt worden, die te combineren is met tracks uit de online muziekdiensten. 

 De WAE NEO van Hercules is handig om mee te nemen, dankzij de ingebouwde oplaadbare accu. Wanneer de lichteffecten worden gebruikt kan deze het 8 uur volhouden en als ze uit staan 15 uur. De draadloze speaker is vanaf eind augustus verkrijgbaar voor €199,99. Zie voor meer informatie de website van Hercules.

 


EDITORS' CHOICE