Luistersessie SnipRecords bij Beter Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 30 juli 2014

Beter Beeld & Geluid en platenlabel SnipRecords organiseren in september een exclusieve luistersessie van het nieuwe album van SnipRecords. Het album 'Little Candy Heart' van Sarah Marie Young komt pas in oktober uit, maar is voor muziek- en hifi-liefhebbers op donderdagavond 11 september al exclusief te beluisteren in 'Studio Master' kwaliteit (96kHz/24bit) op een topklasse muzieksysteem bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen.

Het hoge resolutie label SnipRecords heeft momenteel drie albums op haar naam staan. De opname en muziekkwaliteit werden zeer enthousiast ontvangen door de (hifi) pers. Het album van Sarah Marie Young is het vierde album van SnipRecords.

Sarah is een bekende zangeres in de Chicago jazz en soul scene. Toen Quincy Jones haar hoorde zingen in 2011 tijdens de prestigieuze Montreux Jazz Vocal competitie riep hij “This girl can sing!. Sarah won de eerste prijs en gebruikte het prijzengeld om een album in eigen beheer uit te brengen: Too Many Februaries (2013). Het album werd goed ontvangen en SnipRecords tekende Sarah begin 2014. Eigenaar en producer Marijn Kooy vloog in juni naar Chicago om haar tweede album op te nemen.

Op 11 september laten we je graag alvast dit soulvolle album horen op een topklasse systeem van Beter Beeld & Geluid Zevenbergen onder het genot van een hapje en drankje. Marijn Kooy zal tijdens de presentatie meer vertellen over het opnameproces van deze bijzondere productie. 

Vanaf 19:00 uur ben je welkom bij Beter Beeld & Geluid aan de Looierij 11 in Zevenbergen, waar om 19:30 uur de workshop start. Wil je deelnemen aan deze workshop, stuur dan even een mailtje aan info@beterbeeldengeluid.nl of maak je komst kenbaar door te bellen naar 06 450 66 928.

 

Kijk voor meer info op de site van Sarah Marie Young, de website van Beter Beeld en Geluid of die van SnipRecords.


EDITORS' CHOICE