NIEUWS

Plan je luisterdate op HiFi.nl

Redactie HiFi.nl | 22 juli 2014

We kunnen het iedereen aanraden om HiFi apparatuur voor de aanschaf uitvoerig te beluisteren. Smaak speelt een grote rol en een specialist kan je écht verder helpen. We maken dit graag een beetje makkelijker voor je en daarom hebben we een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan HiFi.nl: Plan je luisterdate.

Bij onze artikelen vind je vanaf nu rechts van de tekst een foto met één of meerdere producten die in het artikel of nieuwsbericht worden genoemd. Daaronder vind je een vakje met daarin de geselecteerde dealers die dit product in huis hebben of kunnen halen.

Klik op de winkel van je keuze en je kunt nu heel eenvoudig een luisterafspraak maken voor het betreffende product. Je hoeft alleen nog maar een datum en de gewenste tijd te selecteren en je gegevens in te vullen. Daten was nog nooit zo gemakkelijk! De dealer neemt contact met je op voor een vrijblijvende luistersessie.

Om meer te weten te komen over een product klik je op de foto van het product naast de tekst of op "Bekijk Product". Je wordt dan doorverwezen naar onze alsmaar groeiende productendatabase. Je vindt hier talloze specificaties, prijzen, dealers, afbeeldingen en nog veel meer. 


EDITORS' CHOICE