NIEUWS

String Suspension Concept in Benelux

Redactie HiFi.nl | 20 juli 2014

De distributie van SSC-producten is vanaf nu in handen van importeur Belram. SSC staat voor String Suspension Concept en heeft audiosystemen, pucks en tablets (basissen) voor de ontkoppeling van audio-componenten in huis.

Als gebruiker van goede en hoogwaardige audiocomponenten behoor je tot diegenen die geïnteresseerd zijn in het best mogelijke geluid. Het is essentieel dat je hiervan kunt genieten tijdens je vrije tijd want zelfs de kleinste veranderingen in je hifi-systeem kun je opmerken. 

Het concept van de mechanische SSC-behandeling voor hifi componenten verandert het resulterende geluid hoorbaar, aldus de importeur. De SSC-technologie bereikt een mechanische relatie tussen de onderling verbonden audioapparaten. De suspensiesnaren of liever de SSC-technologie met het specifieke rooster draagt slechts trekkrachten over, zodat elke vorm van mechanische energie tussen de componenten wordt getransformeerd door een trekkracht.  

SSC introduceert nu ook de nieuwste generatie van SSC Netpoint pucks: Met nieuwe gevlochten spanbanden en het gebruik van hardere materialen. Kijk voor meer informatie op de website van Belram of de website van SSC


EDITORS' CHOICE