Vivid Giya G4 introductie bij AudioXperience

Redactie HiFi.nl | 27 juni 2014 | Vivid Audio

Laurence Dickie, ontwerper van het Zuid-Afrikaanse Vivid Audio, heeft een nieuwe luidspreker gecreëerd in ‘mini’ formaat. De Giya G4 is zelfs minder hoog dan een Vivid V1.5. AudioXperience mag deze bijzondere speaker introduceren.

Vivid Audio speelt met de Giya G4 duidelijk in op de trend om mogelijkheden tot plaatsing van luidsprekers te vergroten, een onderdeel wat vaak tot discussies leidt. Niet iedereen heeft immers zeeën van ruimte in huis. Of plek voor bijvoorbeeld de Giya G3. 


Met ontwerper Laurence Dickie

Net als de andere speakers van Vivid Audio is de G4 volledig met de hand vervaardigd en hij is in ieder gewenste kleur, in mat of glans, te verkrijgen. Dickie ontwierp voor de G4 nieuwe midden -en bass units.

Inmiddels heeft Vivid Audio bij AudioXperience een rotsvaste positie weten te verwerven. AudioXperience is dan ook bijzonder trots om de Giya G4 te mogen introduceren. De zaak heeft gekozen voor een set-up die bestaat uit componenten waarbij puurheid en eenvoud voorop staat en die je wellicht ook kent van voorgaande shows.

De versterking bestaat uit de Ayre AX-5 geïntegreerde versterker, de bron uit een Aurender X-100L en Ayre QB-9 DSD DAC en bekabeling van AudioQuest en Crystal Cable.

AudioXperience zal een tweetal presentaties verzorgen:
1e Presentatie: zaterdag 12 juli van 12.00u tot 13.30
2e Presentatie: zaterdag 12 juli van 15.00u tot 16.30u

Meld je aan via e-mail of neem telefonisch contact op. Wees er snel bij wat het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
T:  0031 40 290 63 44
E: info@audioxperience.com


EDITORS' CHOICE