NIEUWSKharma

Lancering Kharma Butterfly


Redactie HiFi.nl | 04 juni 2014 | Kharma

Het weekend van 21 en 22 juni staat volledig in het teken van de lancering van de gloednieuwe Kharma Butterfly speakers. De presentaties vinden plaats bij dealer PUUR in Oostzaan.

Tijdens dit event wordt uiteraard uitleg gegeven over de Butterfly speakers maar er wordt natuurlijk vooral geluisterd, in speciale sessies in maar liefst drie ruimtes, waaronder een home cinema.

Het Nederlandse merk Kharma weet altijd weer te verbazen met haar bijzondere luidsprekers en als community lid heb je helemaal een streepje voor. In de avond van 21 juni (van 18.00 uur tot 22.00 uur) is er namelijk een speciaal VIP-event voor leden van de HiFi Commuity. Zo kun je exclusief en in alle rust als een van de eerste van de luidsprekers genieten.

 

De butterfly-speakers zijn een compacte combinatie van satellietluidsprekers en een krachtige subwoofer. Zo kan dit systeem in elke kamer gebruikt worden, ondanks mogelijke dimensionale beperkingen. De verschillende standopties van het Butterfly systeem bieden genoeg mogelijkheden om in elke omgeving tot zijn recht te komen, zelfs in een home cinema-opstelling. Je moet ze vooral zelf horen! Tot ziens bij PUUR. Iedereen is welkom op onderstaande showtijden, je hoeft je alleen maar inschrijven via het formulier onderaan de pagina.

Showtijden:
21 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur
21 juni van 18.00 uur tot 22.00 uur VIP hifi.nl avond voor community leden
22 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur.

PUUR
Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

MERK

EDITORS' CHOICE