NIEUWS

Buiten TV kijken met Audipack GardenView

Redactie HiFi.nl | 05 juni 2014

Audipack heeft met het oog op het WK voetbal een wereldprimeur geïntroduceerd: een range van regenbestendige outdoor TV meubels met de naam GardenView. Want voetbal op TV kijken? Dat doe je natuurlijk buiten met je vrienden.

Het idee is van het Nederlandse Audipack. Met één druk op knop van de draadloze RF afstandsbediening komt de TV, door middel van een liftsysteem, uit het meubel omhoog. Kijkt men geen TV dan kan men deze weer met de lift ‘opbergen’ in het regenbestendige TV meubel.

Hierdoor, alsmede dankzij de blokkeerbare rem/zwenk wielen, is de GardenView (GV) de ideale oplossing voor TV kijken op een buitenterras, veranda of het buitenhuis. De GardenView is standaard verkrijgbaar voor 32, 40 en 46 inch beeldschermen en wordt geleverd in de standaardkleur grijs. Andere maten en kleuren zijn uiteraard op aanvraag leverbaar.

De GardenView is geschikt voor de meeste merken en typen beeldschermen. De GardenView is leverbaar vanaf € 1795,00 via één van de officiële GardenView verkooppunten


EDITORS' CHOICE