Van Duppen houdt audioshow op unieke locatie

Redactie HiFi.nl | 29 mei 2014

Dit weekend organiseert Van Duppen een grootse audioshow in een prachtige setting: Hostellerie de Neerhof te Kessel, 10 kilometer onder Venlo. Op deze unieke locatie zullen audiosystemen van onder andere Naim, Leema Acoustics, Meridian, Neat Acoustics en Monitor Audio worden gedemonstreerd.

Op de audioshow zijn er verschillende unieke demo's voorzien. Er wordt bijzonder aandacht besteed aan de mogelijkheden rond het streamen van muziek, uiteraard ondersteund door de nodige uitleg en demonstraties.

Zowel op 31 mei als op 1 juni is Monitor Audio aanwezig. De importeur demonstreert onder andere een multichannel-systeem bestaande uit Monitor Audio Platinum luidsprekers, aangestuurd door een serie versterkers van Leema Acoustics: Tucana 2 , Hydra en Corvus. Als bron zal de veel geprezen Primare BD32 multiplayer gebruikt worden, die de Leema versterkers rechtstreeks aanstuurt. "Een unieke kans dus om dit systeem eens in multichannel configuratie te beluisteren!", merken de organisators terecht op.

"Een primeur is er dit weekend voor de nieuwe Van Duppen Ceraone luidsprekers (hier boven afgebeeld), een gesloten 3-weg systeem met ceramische middentoner en 1-ste orde filtering , dat hier voor het eerst te beluisteren zal zijn!"

Locatie: Hostellerie de Neerhof
Kasteelhof 1,  Kessel
31 mei en 1 juni
Aanvang 12.00 uur – 17.00 uur
Info: www.van-duppen.nl


EDITORS' CHOICE