NIEUWSNAD

NAD introduceert Spotify Connect op D 7050

Redactie HiFi.nl | 10 mei 2014 | NAD

NAD Electronics introduceert Spotify Connect in zijn compacte D 7050 Direct Digital Netwerk Versterker. Eigenaars van de NAD D 7050 kunnen nu genieten van Spotify's nieuwe home audio ervaring met eenvoudige controle over muziek en onmiddellijke toegang tot miljoenen nummers. 

Het streamen van muziek vanaf Spotify Connect kan niet eenvoudiger met de D 7050, die NAD’s Direct Digital innovatie combineert met Apple’s AirPlay, UPnP, en aptX Bluetooth™, en op die manier een plug 'n play oplossing creëert voor draadloze muziek thuis. Spotify Connect geeft nu eigenaars de mogelijkheid om miljoenen liedjes af te spelen op de D 7050 door gebruik te maken van elk smart toestel.

Uitgerust met NAD's Direct Digital technologie, elimineert de D 7050 alle analoge circuits die geruis en vervorming kunnen teweegbrengen, zodat de muziek digitaal blijft tot aan de luidsprekeraansluitingen. 

De D 7050 van NAD biedt Spotify Connect vanaf nu aan aan abonnees van Spotify Premium. De eigenaars van de NAD D 7050 kunnen hun toestel opwaarderen naar softwareversie 1.62 vanaf de NAD website.

MERK

EDITORS' CHOICE