NIEUWS

Eminent introduceert EM7485 Media Player


Redactie HiFi.nl | 06 mei 2014

Eminent heeft de EM7485 3D Full HD Media Player gepresenteerd. Deze mediaspeler speelt al je favoriete mediabestanden af. Zelfs de bestanden die je Smart-TV en tablet niet ondersteunen, zoals BD-ISO en DVD-ISO.

De nieuwe EM7485 mediaspeler speelt af vanaf een interne harde schijf, externe USB-stick, SD-kaart en het netwerk. Verder downloadt de EM7485 de juiste ondertiteling en filminformatie. Bekijk direct je zelfgemaakte foto’s en video’s door gebruik te maken van de ingebouwde SD/SDHC kaartlezer en USB-poorten.

Je kunt een 7.1 versterker aansluiten op de 3D mediaspeler. Ook kun je een harde schijf inbouwen waarop al je mediabestanden staan. Staat je favoriete film op een extern medium? Geen probleem. Afspelen vanaf USB-stick, externe harde schijf of een SD-kaart gaat volgens Eminent probleemloos. Stream je foto’s, video’s en muziek vanaf een NAS of een computer die aangesloten is op het netwerk.

Sluit de mediaspeler via de USB 3.0 poort aan op je computer en kopieer mediabestanden naar de EM7485. De speler ondersteunt zowel USB 2.0 als USB 3.0 poorten. De EM7485 zorgt ervoor dat je altijd de juiste ondertiteling hebt voor je films. Omdat de mediaspeler ook filminformatie en covers downloadt, krijg je volgens het merk een overzichtelijke bibliotheek.

De Eminent EM7485 3D Full HD Media Player is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €139.50. 

EDITORS' CHOICE