NIEUWSLinn

Linn Exakt event bij Concerto Audio


Redactie HiFi.nl | 02 mei 2014 | Linn
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 18 april 2014

De Nederlandse lancering van het Linn Akurate Exakt Systeem zal op 2 en 3 mei aanstaande plaatsvinden bij Concerto Audio. Het systeem bestaat uit een Akurate Exakt DSM en de Exakt Akubariks speakers.

Exakt is Linn's nieuwste technologie die het digitale signaal helemaal tot in de speaker brengt. Dit betekent dat een Studio Master File of een andere muziekbron geen kwaliteit verliest en volgens Linn perfect wordt weergegeven.  

De Exakt speaker is volgens Linn uitgerust met software die ervoor zorgt dat waar de speaker ook staat, de geluidsweergave optimaal is. Deze speakers kun je dus gerust tegen de muur aanzetten, zonder dat je daarvoor inlevert op kwaliteit. 

Op vrijdag 2 mei zal Linn twee sessies doen, van 15.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. Dit is inclusief napraten en borrelen. De sessie zelf zal ongeveer 1 a 1,5 uur duren. Op zaterdag 3 mei is er een sessie van 13.00-16.00 uur. 

Aan de hand van een video zal de technologie worden uitgelegd, waarna er eerst een Akurate Systeem wordt beluisterd en daarna een Akurate Exakt Systeem om het verschil te laten horen. 

Het evenement vindt plaats in Restaurant Sluizer, tegenover Concerto Audio te Amsterdam. Omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is, wordt mensen gevraagd zich voor de shows aan te melden via deze link. 

Restaurant Sluizer
Utrechtsestraat 45
1017 VH Amsterdam

Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam

Tel: 020 - 622 2856
E-mail: info@concerto-audio.nl
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE