NIEUWS

Streamingshow bij It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 07 april 2014

Dat streamen ook kwalitatief kan, dat weten de meeste audiofans wel. Maar toch zitten veel mensen nog met vragen rond streaming. Op een speciale streaming-show bij It Harkstee komen alle aspecten ruim aan bod.

De show is nu vrijdag 11 en zaterdag 12 april, en is gericht op mensen die willen beginnen met streaming audio. Ook wie wat meer kennis over het fenomeen bezit, is welkom. In twee luisterruimtes wordt in de praktijk getoond hoe streaming (beter) kan.

"Als luidsprekers zullen de nieuwe Arran-speakers dienst doen", zeggen de organisators nog. Aan bronzijde zullen Naim, HFX Ripnas en Antelope voorzien zijn.

Er komen hele diverse onderwerpen aan bod. Gaande van instapvragen, zoals 'hoe rip ik een cd?' en 'hoe en waar hou ik geripte muziek bij?' tot 'SSD of HD, wat is de beste keuze?' en 'welk audioformaat is de beste?'. Ook zaken als USB DAC's en muziekservers komen aan bod.

De show vindt plaats bij Hifistudio It Harkstee, Bjirkewei 11, 9287 LA, Twijzelerheide. Op vrijdag kan je er terecht van 13 tot 21 uur en op zaterdag van 11 tot 17 uur.


EDITORS' CHOICE