NIEUWSBose

Drie nieuwe hoofdtelefoons van Bose


Redactie HiFi.nl | 05 april 2014 | Bose

Bose heeft drie nieuwe hoofdtelefoons geïntroduceerd: de FreeStyle earbuds, SoundTrue on-ear headphones en SoundTrue around-ear headphones. Er is bij deze modellen gedacht aan de liefhebber van vrolijke kleuren.

De nieuwe hoofdtelefoons bevatten dezelfde Bose TriPort-technologie als hun voorgangers. Deze technologie zorgt volgens Bose voor diepe lage klanken, heldere hoge frequenties en natuurlijk klinkende zang en instrumenten. De hoofdtelefoons hebben een geïntegreerde microfoon en afstandsbediening in het snoer die werken met de meeste iPhone-, iPad- en iPod-modellen. Handsfree bellen is dus geen probleem en er kan moeiteloos geschakeld worden tussen telefoontjes en muziek.

FreeStyle earbuds
De FreeStyle earbuds zijn verkrijgbaar in de kleuren indigo en ijsblauw en zijn uitgerust met Bose StayHear-oordopjes die in drie formaten beschikbaar zijn. De oordopjes passen zich aan de natuurlijke vorm van het oor aan, waardoor ze goed blijven zitten. De oordoppen zijn ook bestand tegen vocht doordat ze bekleed zijn met een hydrofobe stof. Daarnaast zijn de kabels gemaakt van slijtvast materiaal.

SoundTrue headphones
De SoundTrue on-ear en around-ear headphones zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, mint en de kleurencombinaties paars/mint (alleen voor on-ear) en zwart/mint (alleen voor around-ear). De hoofdtelefoons hebben een verstevigde hoofdband en zachte oorkussens, en de stof aan de binnenkant van de oorkussens is gekleurd in bijpassende patronen. Verder zijn ze licht van gewicht en gemaakt voor dagelijks gebruik.

De nieuwe hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar vanaf begin mei 2014. De earbuds hebben een consumentenadviesprijs van €129,95. De Bose SoundTrue on-ear en around-ear headphones kosten €179,95.


EDITORS' CHOICE