NIEUWSTeufel

Teufel Concept E Gaming Edition

Redactie HiFi.nl | 04 april 2014 | Teufel

Teufel Audio brengt met de Concept E Gaming Edition een speciale editie van de eerder dit jaar gepresenteerde audio krachtpatser op de markt. De Concept E Gaming Edition is speciaal ontwikkeld voor de fanatieke gamer. Hij levert surround weergave via de Teufel Concept E, gecombineerd met de beeldweergave van de FORIS FG2421 gaming monitor uit de stal van high-end monitor producent EIZO.

Met de Concept E Gaming Edition haal je een 5.1 surround set van Teufel met een 23,5" FORIS FG2421 gaming monitor van EIZO in huis; de eerste 240 Hz-monitor in de gaming industrie. De Turbo 240 van EIZO verdubbelt altijd het ingangssignaal, zelfs van 120 Hz in 240 Hz, voor een vernieuwingsfrequentie die twee keer zo hoog is dan die van standaard game monitoren.

De Concept E surround set beschikt over een krachtige subwoofer met geïntegreerde USB geluidskaart en ingebouwde voorversterker. Deze voorversterker heeft zes audio ingangen waardoor je naast een PC ook tv, gameconsole, muziekinstallatie of smartphone kunt aansluiten. De Concept E beschikt tevens over een Bluetooth verbinding met een aptX codec, zodat een precieze draadloze overdracht van audio volgens Teufel is gegarandeerd. 

Dankzij de ingebouwde 5.1 geluidskaart is de Concept E surround set niet alleen geschikt voor pc's met meerkanaals geluidskaart maar bijvoorbeeld ook voor laptops en Macs zonder 5.1 geluidskaart. De Dolby/dts-decoder maakt een originele 5.1-weergave in vol surround geluid mogelijk, waarmee stereosignalen worden omgezet naar surround-geluid, dat vijf boxen en een subwoofer activeert. De draadloze puck control maakt de surround set compleet, en biedt de mogelijkheid om het volume en de tonen aan te passen, te muten en de satellieten afzonderlijk af te stellen voor de ideale weergave in de luisterpositie.

Om het geheel compleet te maken wordt de Ubisoft PC game Assassins Creed IV - Black Flag meegeleverd bij de Teufel Concept E Gaming Edition. De Teufel Concept E Gaming Edition is per direct verkrijgbaar via de website van Teufel Audio voor de prijs van ÔéČ 799,99.

MERK

EDITORS' CHOICE