NIEUWSRhapsody

Primeurs Franco Serblin en Pro-Ject bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 01 april 2014 | Franco Serblin

Rhapsody eert de vorig jaar overleden Sonus Faber-oprichter Franco Serblin met een speciale dag die in het teken staat van luidsprekers van Serblins nieuwe bedrijf Laboratorium. Daarnaast wordt op zaterdag 12 april gedemonstreerd met de merken Devialet, Pro-Ject, Kiseki en Aurender.

De Ktêma van Franco Serblin.

"Vol trots kunnen wij melden dat wij dealer zijn geworden van Franco Serblin", laat Harry van Dalen van Rhapsody weten. "Franco is en was de geestelijke vader van Sonus Faber. Het onlangs overlijden van deze grootse ontwerper weerhoudt ons er niet van zijn nalatenschap aan u te presenteren."

Het nieuwe bedrijf heet Laboratorium en heeft tot nu toe drie ontwerpen gepresenteerd die volgens Harry "velen hebben verbaasd, zowel muzikaal als ontwerptechnisch". Op zaterdag 12 april presenteert de Hilversumse specialist de Ktêma en de kleinste Accordo. Deze nieuwe luidsprekers worden aangesloten op Devialet: de 110 in combinatie met de Accordo, terwijl twee mono geschakelde Devialets 240 de Ktêma aansturen.

De kleine Accordo.

Rhapsody heeft 12 april nóg een primeur, namelijk van Pro-Ject. "Hun referentie draaitafel de Signature 12, met het vernieuwde Kiseki Purple heart element", meldt Harry. "We kunnen alleen maar zeggen: verbazingwekkend wat je te horen krijgt in deze combinatie. In de kleinere set hebben wij de Pro-Ject Xtension 12 Evolution met het Kiseki Blue element." Verder worden ook de nieuwe Aurender X100 muziekserver en topmodel W20 ingezet.

Alsof dat alles nog niet reden genoeg is om op zaterdag 12 april even langs te gaan bij Rhapsody, krijgen bezoekers óók nog een waardebon van 150 euro. Deze kun je besteden bij aanschaf van een product met een verkoopwaarde boven 500 euro, besluit de Hilversumse specialist. 

Musical event met Franco Serblin, Devialet, Pro-Ject, Kiseki en Aurender
Zaterdag 12 april 10.00 uur tot 16.00 uur
Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
www.rhapsody.nl

MERK

EDITORS' CHOICE