NIEUWSDenon

Denon Test ’T Thuis

Zou je de nieuwste soundbar van het Japanse Denon niet eens een keer zelf willen uitproberen? Dat kan - we gaan in april aan de slag met de Denon Test 'T Thuis-actie!

Wat is het plan? We willen onze lezers graag de gelegenheid bieden om - net als eerder in het geval van AudioQuest - als HiFi.nl review panel op te treden. Samen met Denon verdelen we vijf exemplaren van de onlangs geïntroduceerde Denon DHT-S514 (je leest er hier meer over), zodat lezers die zich voor de Test 'T Thuis-actie aanmelden de kans krijgen in eigen thuisomgeving aan de slag te gaan. De bevindingen van het HiFi.nl lezerspanel zullen we vervolgens uiteraard publiceren, en bovendien maak je kans om het toegezonden pakket nooit meer terug in te hoeven leveren!

Ondertussen is de inschrijvingsperiode voorbij en zijn we bezig met de selectie van de testers. We zorgen er voor dat je als geselecteerde lezer een exemplaar thuis kunt verwachten, en dat deze na afloop weer netjes opgehaald wordt. Tenzij je verkozen wordt als beste thuistester en de DHT-S514 mag houden natuurlijk.

Om voor deelname in aanmerking te komen, vragen we iedereen wel om in te stemmen de uiteindelijke ervaringen op te tekenen, zodat we de bevindingen van ons lezerspanel op HiFi.nl kunnen delen. Uit deze inzendingen selecteren we bovendien een winnaar, die zijn of haar DHT-S514 mag houden. Deze winnaar komen we dan vanuit de redactie opzoeken voor een uitwisseling van ervaringen, en publiceren dat lezersbezoek met gave fotografie. Geef je dus snel op!

Meer informatie over Denon vind je in onze Hifind van het Japanse merk.

MERK

EDITORS' CHOICE