NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio neemt WBT op in het assortiment


Redactie HiFi.nl | 29 maart 2014

WBT is de nieuwe telg aan de Akiko Audio boom. Het gehele assortiment van de Duitse fabrikant van verbindingen is verkrijgbaar bij de speciaalzaak uit Maastricht.

"Duurzame perfecte verbindingen zorgen voor een hoorbaar verschil", laat Marc van Berlo van Akiko Audio weten. "Veel fabrikanten gebruiken in hun topmodellen de onderdelen van WBT omdat de kwaliteit van de materialen en ontwerpen aan de hoogste eisen voldoen."

Volgens de Limburgse speciaalzaak "onderscheiden vooral de nieuwe Nextgen modellen zich door hun breedbandigheid, excellente mechanische eigenschappen en hun innovatieve oplossingen van wervelstroom- en massaproblemen".

De keuze voor WBT is volgens Van Berlo eenvoudig te verklaren: "We gebruiken ze met veel plezier in onze luisterruimtes en bekijk ze ook eens van dichtbij; prachtig afgewerkt en ik kan uit eigen ervaring zeggen, dat WBT connectoren, ook na jarenlang gebruik, nog steeds zorgen voor een perfecte signaaloverdracht".

Voor meer informatie over de verbindingsmogelijkheden van WBT en de bijbehorende prijzen verwijzen we je naar de website van Akiko Audio.

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »