NIEUWSSonos

Gratis Spotify en Pathé Thuis tegoed bij Sonos Playbar

Redactie HiFi.nl | 16 maart 2014 | Sonos

Wie voor 5 mei een Playbar van Sonos koopt, krijgt daarbij zes maanden gratis Spotify Premium. Daarnaast heb je bij Sonos zelf de keus uit óf een gratis wall mount kit, óf dertig euro tegoed van Pathé Thuis. Koop je de Playbar bij Hi-Fi Klubben, dan krijg je er een gratis Bridge bij.

De Playbar van Sonos is speciaal ontwikkeld om je televisiegeluid te verbeteren, maar is daarnaast natuurlijk ook geschikt om muziek via het Sonos multiroomsysteem af te spelen. Om de aankoop nu nóg aantrekkelijker te maken, kun je zes maanden onbeperkt muziek van je favoriete artiesten beluisteren. Spotify Premium kost normaal 9,95 euro per maand.

Daarnaast kun je op de website van Sonos kiezen uit een gratis wall mount kit om de Playbar onder de televisie te kunnen bevestigen of dertig euro Pathé Thuis tegoed. Pathé Thuis is één van de populairste video on demand diensten van ons land. Het biedt films vaak al aan voordat deze op Blu-ray op DVD verkrijgbaar zijn. Je kunt Pathé Thuis bekijken op je tablet, laptop, pc, Playstation 3 of natuurlijk via je Smart TV.

Koop je de Playbar voor 5 mei bij Hi-Fi Klubben, dan ontvang je in plaats van de wall mount kit of het Pathé Thuis tegoed een gratis Bridge ter waarde van 49 euro. Kijk voor die actie op de website van Hi-Fi Klubben, dat winkels heeft in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Hilversum.

Onze recensie van de Playbar vind je hier.


EDITORS' CHOICE