NIEUWSBluesound

Drie maanden gratis Qobuz bij Bluesound


Redactie HiFi.nl | 15 maart 2014 | Bluesound

Wie voor 31 mei één of meer producten uit de lijn van het hifi streamingsysteem Bluesound koopt, krijgt daar drie maanden gratis abonnement op hi-res streamingdienst Qobuz - vooralsnog de enige in cd-kwaliteit - bij cadeau.

"Qobuz en Bluesound zijn een perfecte match", laat importeur AND Benelux weten. "Sinds de laatste update van de Bluesound firmware in december vorig jaar is Qobuz beschikbaar voor alle Bluesound gebruikers. De combinatie tussen Qobuz en de hifi streamingproducten van Bluesound maakt deze aanbieding tot het beste streamingpakket dat op de markt verkrijgbaar is."

De Franse streamingdienst biedt de mogelijkheid naar meer dan 20 miljoen nummer in cd-kwaliteit (FLAC 16-bit/44,1 kHz) te luisteren. "Muziekliefhebbers kunnen eindelijk genieten van al hun muziek in een weergavekwaliteit die het best bij hun past: gecomprimeerd in MP3 óf 'lossless' in de vertrouwde CD kwaliteit. Kortom een gedwongen stap achteruit naar MP3 hoeft nu niet meer zomaar geaccepteerd te worden."

Tot en met 31 mei krijg je bij aanschaf van één of meerdere Bluesound producten een gratis abonnement van drie maanden op Qobuz (waarde van € 59,97). Vanaf april biedt Qobuz overigens ook de mogelijkheid om een kleine tienduizend albums in Studio Master kwaliteit (24-bit/tot 192 kHz) te downloaden.

Meer informatie over deze aanbieding is te vinden op de site van Bluesound.

MERK

EDITORS' CHOICE