REVIEW

Home Measurement Service & Creaktiv Systems

Jan de Jeu | 01 oktober 2013 | Fotografie Fabrikant

Elektrosmog is overal. Het wordt veroorzaakt door elektrische, magnetische en elektromagnetische velden en bronnen die op elkaar inwerken en tezamen ons leven beinvloeden. Sommige elektrosmog deskundigen, zoals professor Olle Johansson van het gerenommeerde Zweedse Karolinska Institute, waarschuwen voor de negatieve effecten die elektrosmog heeft op onder andere het korte termijn geheugen, het immuunsysteem, de vruchtbaarheid en de kwaliteit van onze nachtrust.

In Duitsland heeft Gabriel-Tech zijn informatie technologie ontworpen voor het welzijn van de mens, met name voor de groep van elektrosensibele mensen. De naam Gabriel is een directe verwijzing naar de reddende aartsengel.

Creaktiv Systems kwam er later achter dat hun informatie technologie ook effectief werkt voor audiotoepassingen en ontwikkelde samen met Gabriel-Tech de activerings technologie. Deze heeft met name invloed op de psycho-akoestiek (door elektrosmog veroorzaakte vervorming in het oor). De informatie en activering technologie tezamen zijn ci2p genoemd. Beide Duitse firma's worden in Nederland vertegenwoordigd door Kemp Elektroniks.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE