Cary Audio SLI80

Meestal staan in recensies nieuw uitgebrachte apparaten centraal. Daardoor zou je de modellen die al langer op de markt zijn bijna over het hoofd zien. Terwijl dat juist vaak wel de typen zijn die in de praktijk hun waarde blijven bewijzen en om die reden door de fabrikant in het pakket gehandhaafd blijven. Zoals bij deze Amerikaanse geïntegreerde versterker het geval is.

Cary Audio is opgericht in 1989. Aanvankelijk was het bedrijf uitsluitend gericht op het ontwerpen en produceren van twee kanalen buizen apparatuur. In de loop der jaren is het productaanbod echter aanzienlijk uitgebreid. Er zijn twee series; de Classic Series en de Cinema Series. De SLI80 geïntegreerde versterker behoort tot de Classic Series, net als de CAD 300SEI geïntegreerde versterker, de SPL-98 voorversterker en de CAD850 AE mono eindversterker.

Buiten deze op buizentechnologie gebaseerde versterker modellen omvat de Classic Series ook nog vier andere componenten. Allereerst is dat de CD303T SACD Pro speler met zowel een buizenals een solid state eindtrap. Daarnaast zijn er nog de CD500 cd-speler, de SLP 03 gebalanceerde voorversterker en de SA-200.2 solid state eindversterker.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE