NIEUWS

Stevige opleving tweedehands – Sla je slag!

Redactie HiFi.nl | 10 februari 2014

We beginnen af te tellen richting de FWD*HiFi-dagen, ons 'Community-evenement' waar we 's lands mooiste geluidskathedraal twee dagen voor overnemen. We worden dan ook steeds enthousiaster. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat het je precies niéts kan schelen dat we daar een hifi-feestje gaan bouwen. En dat je helemáál geen zin hebt om daarvoor richting de Veluwe te rijden terwijl je ook prima op skivakantie kunt dat weekend, om maar iets te noemen.

...al kan dat wellicht ook bij ons...?

Tóch kun je dan meeprofiteren van onze plannen. We hebben vorige week namelijk besloten onze Tweedehandsrubriek, normaal gesproken een betaalde afdeling van de website (behalve voor onze leden, uiteraard), te openen voor gratis advertenties. Zodoende kun je gemakkelijk en snel (en precies in de juiste doelgroep) je bestaande apparatuur te koop aanbieden, om plaats te maken voor iets nieuws (in onze Kootwijk-outlet?). En aan de dagelijkse aanvullingen te zien, gaat het erg rap met leuke aanbiedingen.

Sla dus je slag
De reden om Tweedehands een tijd 'open' te zetten, is natuurlijk het aanbod van Kootwijk*Knallers in onze outlet op 22 en 23 februari. Maar ook zonder bezoek aan ons event kun je nu je slag slaan. Er staat behoorlijk wat moois tussen sinds de afgelopen dagen, en er komt steeds van alles bij. Koop of verkoop dus nu je oude of gloednieuwe tweedehands hifi!

Via deze link vind je onze Tweedehands Koopgids, voor alle tips & tricks om hifi-occasions te kopen én verkopen, en hier vind je een handleiding om advertenties te plaatsen

Ook in Radio Kootwijk koopjes speuren? Meld je dan vóór 14 februari gratis aan


EDITORS' CHOICE