Peter Chattelin op FWD*HiFi-Dagen


Redactie HiFi.nl | 05 februari 2014

Een zeer welkome nieuwe toevoeging aan ons programma voor de FWD*HiFi-Dagen op 22 & 23 februari: ook Peter Chattelin van Chattelin Audio Systems zal acte de presence komen geven. Samen met een professional op het gebied van akoestiekbeheersing, Ben van Leliveld – gelieerd aan Chattelin AS, verzorgt Peter een lezing die in de basis uit drie poten zal bestaan.

Ten eerste duikt hij graag met zijn publiek in de High End-Audio, met name de 'valkuilen binnen high end-beleving van muziek. High End in de breedste zin van het begrip, zou je kunnen zeggen, waarbij hij ook graag uit wil leggen waar men volgens hem veelal de mist ingaat.

Uiteraard hoort er ook een stuk Pink Project bij, Peter's Pink Floyd-tribute band waar hij al zijn gepassioneerde bevlogenheid voor muziek en natuurlijk voor de naamgevende band in kwijt kan.

En ten derde is Akoestiek een belangrijk onderdeel van Peter's sessies in Radio Kootwijk. "2013 stond onder meer in het teken van de uitbreiding van ons netwerk en het voltooien van ons gamma aan producten, en dat is meer dan succesvol gelukt", aldus Peter. "Buiten onze eigen specialisatie op het gebied van tuning vonden wij het belangrijk om daar ook andere professionele begeleiding bij te zoeken. We zijn daarom samen gaan werken met Ben van Leliveld op het vlak van akoestiekbeheersing, en over dit zeer bepalende onderdeel van de audiobeleving komen we graag het nodige vertellen."

Kijk voor het hele programma op HiFi.nl/kootwijk & Registreer je vóór 14 februari gratis

EDITORS' CHOICE