High End streaming met NAD en Bluesound bij Hi-Fi Klubben

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2014 | Bluesound

Mensen die geïnteresseerd zijn in de high end streaming mogelijkheden van Bluesound (lees hier onze recensie van de hele serie) en/of de NAD Master Series, kunnen op woensdagavond 5 februari terecht in alle vier de filialen van Hi-Fi Klubben voor een workshop 'Streamen op High End Niveau'.

Hi-Fi Klubben noemt de workshop in de winkels in Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Utrecht "een logisch vervolg op onze 'Streaming voor Beginners' workshops". Met andere woorden: "Deze avond is vooral bestemd voor diegenen die al thuis zijn in de wereld van streaming muziekweergave en daar het beste uit willen halen. Maar natuurlijk is iedereen die geïnteresseerd is in een mooie muziekweergave van harte welkom. Beluister en beleef de combinatie van ultiem bedieningsgemak en hoogst haalbare geluidskwaliteit".

De informatieve avond is gratis toegankelijk, al is aanmelding vooraf wel verplicht gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen in de vier winkels van Hi-Fi Klubben. Je kunt je aanmelden via deze link en vergeet daarbij niet aan te geven in welk filiaal je de workshop wilt bijwonen.

MERK

EDITORS' CHOICE