NIEUWSArtephonos

Open Dag 23 maart bij Hay-End Audio

Redactie HiFi.nl | 11 maart 2014 | Artephonos
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 26 januari 2014

Buizenspecialist Hay-End Audio in Venlo houdt op zondagmiddag 23 maart weer een Open Dag waarop twee opstellingen van het door HEA zelf gebouwde merk Artephonos gedemonstreerd worden.

De door Hay-End Audio zelf ontwikkelde Artephonos KT-88 buizenversterker.

“Heb je inmiddels alles al gehoord, maar nog niet gevonden wat je bekoort? Zeer waarschijnlijk dat u tijdens de Open Dag van 23 maart eindelijk uw set vindt:  dynamisch en met levensechte expressie, in een afwerking naar uw persoonlijke smaak en relatief zeer betaalbaar”, laat Harry weten.

Tussen 12.00 uur en 16.30 uur wordt in de huiskamer gedemonstreerd met de Artephonos Ensemble met het vlaggenschip uit de Artephonos Peitho lijn: de 606 luidsprekers. In de studio staat de Artephonos KT-88 buizenversterker opgesteld met de kleine Peitho speakers.

Naast de demonstraties vertelt Harry graag over het hoe en waarom van buizen, het verschil tussen verschillende types versterkers, over de buizen cd-spelers en over modificaties. Ook roept hij op belangstellenden op gerust hun eigen muziek mee te nemen, zowel op cd en/of LP. Of je kunt natuurlijk even langs platenzaak Sounds - volgens velen de beste cd/LP-winkel van de Benelux - voor wat fijne cd’s of LP’s.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op zondag 23 maart af te reizen naar Venlo, neem dan contact op met Hay-End Audio voor het maken van een vrijblijvende privé-luisterafspraak.

Hay-End Audio is gevestigd aan de Hondsdraf 38 in Venlo en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Meer informatie over de speciaalzaak en de zelfgebouwde producten vind je op de website van Hay-End Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE