Bowers & Wilkins P5 Maserati Special Edition

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2014 | Bowers & Wilkins

Het feit dat Bowers & Wilkins een samenwerking aangegaan is met Maserati wisten we natuurlijk al. Het leverde onder meer in-car audiosystemen voor de Maserati Ghibli en Quattroporte op, en een 805 Special Edition. Nu is ook de Bowers & Wilkins P5 hoofdtelefoon in een Maserati-uitvoering verkrijgbaar.

De P5 Maserati Edition is vervaardigd uit natuurlijk leer in Maserati's eigen 'deep racing blue'. Het logo van het merk, de bekende drietand (in 1926 ontworpen door Mario Maserati, die zich liet inspireren door het standbeeld van Neptunus in de fontein op het Piazza Maggiore in Bologna – voor de liefhebbers), is zowel op de hoofdband als op de lederen reisetui te vinden.

Net als de originele P5 mobiele hifi-hoofdtelefoon, destijds uitgebreid door Max getest, is ook de P5 Maserati Edition voorzien van een Made for iPhone-kabel, met bedieningsfuncties en een microfoon, evenals een standaard audiokabel met vergulde aansluitingen. De oorschelpen kunnen er vanwege de magnetische sluiting simpelweg afgehaald om de kabel te verwisselen.

De Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition hoofdtelefoon is in de loop van februari verkrijgbaar voor 399 euro, terwijl de originele uitvoering voor 299 euro verkrijgbaar is. 

Kijk ook eens op onze Hoofdtelefoon Special

MERK

EDITORS' CHOICE