NIEUWSBluesound

CES 2014 – Bluesound satellieten en subwoofer

Redactie HiFi.nl | 10 januari 2014 | Bluesound

Op HiFi.nl hebben we het complete gamma van Bluesound getest – dáchten we. Op de CES blijkt wat we natuurlijk al wel wisten: de volledige reeks van het streaming merk bestaat niet meer uit vier, maar uit zes componenten. De aanvullingen? Bluesound Duo, een combinatie van een subwoofer en twee satellietspeakers.

In de hotelkamer van Bluesound valt meteen op dat er aan de wand met het bekende viertal van het merk – de Vault, Node, PowerNode en Pulse – twee elementen zijn toegevoegd.

Aan weerszijden vinden we een kleine speaker, en rechts naast de zuil met het Pulse-audiodock vinden we ook de nieuwe subwoofer. "The Duo's subwoofer and satellite speakers deliver massive range and crisp, delicious detail that you simply have to hear to believe", zo luidt de boodschap. Helaas hebben we dat nog niet kunnen ervaren.

Duo is – uiteraard – bedoeld als uitbreiding voor je Bluesound-systeem, en moet in combinatie met de PowerNode de beste prestaties leveren. Al werkt het vanzelfsprekend ook met een andere versterker.

De subwoofer is voorzien van een 8" woofer, de satellieten van een 4" full range driver. De volledige specs vind je op de website van Bluesound. De Duo-combi heeft een adviesprijs van €999,-. 

MERK

EDITORS' CHOICE