Streaming-workshop op herhaling bij Hi-Fi Klubben

Redactie HiFi.nl | 10 januari 2014

Hi-Fi Klubben begint het nieuwe jaar door op veler verzoek nogmaals de workshop ‘Streaming voor Beginners’ aan te bieden. Op woensdag 22 januari kun je in alle vier de vestigingen terecht voor de workshop. Uiteraard aangepast aan de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van streaming.

De avond is vooral bedoeld voor diegenen die willen beginnen met streaming maar nog wel wat vragen hebben. Hoe begin ik? Wat heb ik minimaal nodig? Hoe klinkt het? Dat zijn slechts enkele van de vragen waar de mensen van Hi-Fi Klubben tijdens deze twee uur durende workshop antwoord op zullen geven. Alles wat je altijd al wilde weten over SONOS, AirPlay, Bluetooth, Spotify, Netflix en alle andere veelgehoorde termen. Uiteraard wordt het een en ander voorzien van duidelijke demonstraties.

De workshop begint om 19 uur in alle vier de vestigingen - Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Utrecht - van Hi-Fi Klubben. De avond is gratis toegankelijk, informatief en zonder enige verplichting. Wel verzoekt Hi-Fi Klubben je om je komst aan te melden, zodat de catering goed is afgestemd op het aantal bezoekers. UPDATE: alle vier de workshops zitten ramvol.

Met de workshop ‘Streaming voor Beginners’ trapt Hi-Fi Klubben de evenementenkalender voor 2014 af. Ondertussen is de van oorsprong Scandinavische keten ook al druk bezig met het uitrollen van de volgende evenementen. Tot aan de zomer zal namelijk iedere twee weken een activiteit in de Hi-Fi Klubben winkels plaatsvinden.

Wij mogen alvast een paar thema’s verklappen: Lyngdorf Audio, nieuwe producten van B&W en een avond over de ideale thuisbioscoop. En dan hebben we ook nog iets gehoord over een Amerikaans merk en een BBQ. Zodra we meer details hebben laten we dat natuurlijk meteen weten.

Kijk ook eens op de Special Page van Hi-Fi Klubben.


EDITORS' CHOICE