NIEUWSAVNUE

Streaming show bij Audio TV Centrum

Redactie HiFi.nl | 07 januari 2014 | Fotografie Fabrikant | NAD

Komend weekend staat Audio TV Centrum in Eindhoven compleet in het teken van streaming. Tijdens de show op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari worden onder meer de Master Series van NAD en de hifi streaming lijn van Bluesound ingezet.

In samenwerking met Dali, NAD en Bluesound worden diverse streamingmogelijkheden gedemonstreerd. Zo worden onder meer de nieuwe D-series van NAD ingezet, staat de volledige Master-Series aangesloten op de Epicon 6 luidsprekers van Dali en kan genoten worden van wireless hifi op het multiroom systeem van Bluesound.

Daarnaast verzorgt Marc Brekelmans de workshop Streaming Audio voor instappers en prille gebruikers. De voormalig hoofdredacteur van HiFi.nl vertelt waar je op moet letten bij het digitaliseren van je muziek, welke voor- en nadelen de verschillende bestandsformaten hebben en welke apparatuur je nodig hebt om een goed streaming audio systeem op te zetten. Daarnaast laat hij horen hoe je een betere geluidskwaliteit uit iTunes kunt halen, wat de voor- en nadelen van DSD-streaming zijn en welke invloed bijvoorbeeld je ethernetbekabeling en switch op de geluidskwaliteit hebben.

Deze workshops vinden op vrijdag 10 januari plaats om 10.00 uur, 14.00 uur en 19.00 uur. Zaterdag 11 januari zijn er workshops om 10.00 uur en 14.00 uur. Wil je bij één van de workshops aanwezig zijn, dan verzoekt Audio TV Centrum je vriendelijk om je aan te melden via info@audiotvcentrum.nl.

Je vindt Audio TV Centrum aan de Geldropseweg 75 in Eindhoven.

MERK

EDITORS' CHOICE