NIEUWSMarten

Dit weekend Gydotron High End Show

Redactie HiFi.nl | 09 januari 2014 | Fotografie Gastauteur | Marten
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 06 januari 2014

Wanneer we de plaatsnaam Malle laten vallen, dan zal de bierliefhebber direct zijn oren spitsen. Want het Belgische plaatsje kwam in 1977 voort uit Oostmalle en Westmalle. En die laatste is de naamgever van het bekende biermerk. Komend weekend is de oude Sint-Martinuspastorij in Malle wederom toneel van de Gydotron High End Show.

Op zaterdag 11 en zondag 12 januari kun je van 10 tot 18 uur terecht op de Berckhovenstraat 11, waar in acht verschillende ruimtes diverse opstellingen zijn geplaatst. Zo kun je onder het genot van een drankje - Gydotron Audio laat weten dat er vanzelfsprekend ook Trippel en Trappist van Westmalle aanwezig is – genieten van vele merken en diverse primeurs.

Zo zijn bijvoorbeeld de Marten Coltrane 2 (foto hierboven), de nieuwe Ayre KX-5 en VX-5 (foto hieronder) voor- en eindversterker en Spectral’s nieuwe DMA 200 Serie 2 voor het eerst te zien in de Sint-Martinuspastorij. Daarnaast is beide dagen ook livemuziek van Bart en Bouke en geeft Matthias Aerts van iDeal Acoustics beide dagen een workshop.

Klik hier voor meer informatie over de merken die te zien zijn tijdens Gydotron High End Show.


EDITORS' CHOICE