NIEUWS

Zeta Zero - om in de gaten te houden in 2014

Redactie HiFi.nl | 04 januari 2014

Ieder jaar dienen zich wel enkele nieuwe spelers aan op de highend audiomarkt. Via via kwamen we terecht op de site van het Poolse Zeta Zero.

Het door Tomasz Rogula opgerichte bedrijf presenteert niet alleen een opvallende serie luidsprekers, maar bouwt ook zelf versterkers en andere apparatuur die de luisterervaring kunnen verbeteren. Op de eigen website maakt Zeta Zero ook duidelijk wat de missie van de fabrikant is:

“Met een uniek en luxueus ontworpen speaker systeem willen we het geluid van live muziek reproduceren in je eigen kamer. Het doel van Zeta Zero is om ultrahoge technologie en naadloos geluid te combineren met prachtige vormen. We bereiken dit doel van luxe onder meer door een op maat gemaakt systeem voor jouw huis en kamers, waarbij we je voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit stereo- en home theater systemen die op dit moment leverbaar zijn. Ons simpele principe: Luxe geluid voor de meest veeleisende gebruiker.”

Wat ons betreft zeker een bedrijf om in 2014 in de gaten te houden. Kijk voor meer informatie over Zeta Zero, de luidsprekers en apparatuur op de website van de Poolse fabrikant.


EDITORS' CHOICE