NIEUWSArcam

Surroundproduct van het Jaar – Arcam

Redactie HiFi.nl | 30 december 2013 | Arcam

In november publiceerden we onze verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn.

Op die shortlist lieten we vervolgens onze Community-leden los, om tot de definitieve Producten van het Jaar te komen. De resultaten werden opgenomen in ons Hifidelity Jaarboek 2013-2014, en worden bij dezen ook online gepubliceerd.

Surroundproduct van het Jaar
Misschien is het ietwat oneerbiedig om zomaar twee soundbars in dezelfde categorie te mikken als een chique AV-receiver en twee peperdure AV-processors, maar we hebben het toch maar geriskeerd. Blijft de vraag welke nu de beste nieuweling is…

De Winnaar: Arcam AVR750 – € 4.999
Eigenlijk is dit een topklasse stereo-apparaat, dat bij wijze van toegevoegde waarde over vijf extra geluidskanalen beschikt. Het resultaat is een 7.1 machine die met evenveel gemak en precisie een intiem concert neerzet als een bombastische blockbuster.

Je vindt het complete overzicht via deze tag

MERK

EDITORS' CHOICE