Eindejaarsborrel Chattelin Audio Systems

Redactie HiFi.nl | 27 december 2013 | Devialet

Ook bij Chattelin in Den Haag wordt het jaar muzikaal afgesloten. Op zaterdag 28 december ben je er van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar, en terug te kijken op de afgelopen twaalf maanden.

"2013 stond onder meer in het teken van de uitbreiding van ons netwerk en het voltooien van ons gamma aan producten, en dat is meer dan succesvol gelukt", aldus gastheer Peter Chattelin. "Buiten onze eigen specialisatie op het gebied van tuning vonden wij het belangrijk om daar ook andere professionele begeleiding bij te zoeken. We zijn daarom samen gaan werken met partijen voor:

A: Akoestiekbeheersing;
B: Netwerkcontrole (voor onder andere Devialet);
C: Aanleg elektra specifiek voor audio."

Nadere uitleg vind je binnenkort op de website.

"Tevens zijn wij erg blij met de terugkomst van Magico-luidsprekers in onze winkel, want zij behoren gewoon tot de absolute wereldtop. Op de valreep van het jaar zijn we bovendien ook nog dealer geworden van het uit Frankrijk afkomstige Trinnov Audio – wederom een product wat past in deze tijd en korte metten maakt met lastige, akoestisch niet-kloppende ruimtes."

28 december
"Op deze dag draaien wij met dé speaker van het jaar (zie de Product van het Jaar-verkiezing in het Hifidelity Jaarboek, vóór de jaarwisseling ook online te vinden): de Magico S1. De aansturing wordt verzorgd door onze versterker/dac van het jaar, de Devialet 170. Een killer combi!"

Chattelin Audio Systems
Zaterdag 28 december – 10u30-16u 

Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14EDITORS' CHOICE