Trinnov Audio bij Chattelin Audio Systems

Redactie HiFi.nl | 14 januari 2014
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 19 december 2013

Chattelin Audio Systems in Den Haag heeft een nieuwe aanwinst op het assortiment: het Franse Trinnov Audio. "Dit fantastische product sluit naadloos aan bij waar wij ons onder andere op toeleggen binnen ons bedrijf, namelijk het beheersen en oplossen van akoestische problemen binnen uw woonomgeving", zo duidt Peter de toevoeging.

"Onze kennismaking met de producten van Trinnov Audio was ronduit 'schokkend' te noemen. In feite is het laten 'verdwijnen' van de vaak akoestisch problematische ruimte waarin de installatie opgesteld staat hetgeen de Trinnov doet, zonder aantasting van het signaal in welke vorm dan ook. U als eindgebruiker bent volledig in control en niet meer andersom, zoals voorheen doorgaans het geval was."

Chattelin Audio Systems organiseert op vrijdag 17 januari een demonstratie van deze interessante aanwinst, in samenwerking met de importeur/distributeur van Trinnov Audio voor NL en Belgie. Als je daar graag bij wil zijn, kun je een berichtje sturen naar info@chattelin.nl. Aanmelden verplicht! 


EDITORS' CHOICE