NIEUWSTeac

Hi-Veiling TEAC 01 complete set

Redactie HiFi.nl | 13 december 2013 | Teac

Opnieuw een complete set in onze Hi-Veiling, samen met La Scala: TEAC. Of die de moeite waard is? We laten Maarten Teijen –eigenaar van La Scala – even aan het woord:

"Een bijzonder mooie Teac set. Als je gaat streamen en je wil de DA conversie opvijzelen dan heb je aan de TEAC DAC UD-H01 een goede compagnon. Nullen en enen worden mooi omgezet in muziek. Met hoge resolutie bestanden heeft ie geen enkele moeite. Die kun je invoeren in de poorten optisch, coaxiaal, of USB. Verder is er de keuze voor XLR, of RCA analoge uitvoer. Tevens zit er een fatsoenlijke hoofdtelefoon aansluiting op."

"Sluit hem aan op de A-H01 digitale versterker en je zult je verbazen over de klankkwaliteit die uit deze compacte metgezel komt. Niet het dunne geluid wat vaak uit dit soort versterkers komt maar een volwassen en muzikale weergave. Naast USB, coax en optische ingang ook twee analoge ingangen. Een subwoofer uitgang maakt dat u compacte luidsprekers aan kunt vullen met een vleugje extra laagweergave."

"De iPod dock DS-H01 kan ook een iPad herbergen. Het grote voordeel is dat hij de digitale info uit de iPad/Pod leest en daardoor de geluidskwaliteit van de muziek vele malen beter laat zijn. Daarnaast ook weer de diverse digitale uitgangen die je aan de DAC kunt koppelen om een nog beter resultaat te krijgen.

Tot slot: gebruik goede bekabeling! Dat is het zeker waard."

Een toppertje in de veiling dus dit weekend. En niet alleen de set is compact, de prijs kan zomaar ook erg laag uitvallen. De reguliere verkoopprijs is ongeveer 1000 euro, maar onze Community-members kunnen bieden vanaf 375 euro!

Mocht je overigens nog vragen hebben, of gewoon met andere liefhebbers over deze veiling willen babbelen: kom naar het forum van HiFi.nl! We zijn nog in testfase, maar het is al mogelijk om te reageren! Log in met je emailadres en wachtwoord wat je ook voor HiFi.nl gebruikt. Het topic wat speciaal voor deze veiling is aangemaakt vind je hier.

De Hi-Veiling van de TEAC-set loopt tot maandag 16 december, 21u


EDITORS' CHOICE