NIEUWSTriangle

Hi-Veiling Triangle Color luidsprekers (wit)

Redactie HiFi.nl | 06 december 2013 | Triangle

Was pakjesavond een lichte teleurstelling voor je? Of ben je gewoon op zoek naar een paar mooie nieuwe vloerstaanders? Dan hebben we iets moois voor je in onze Hi-Veiling dit weekend: een set glanzend witte Color by Triangle luidsprekers.

Deze set is vorig jaar al eens aan de tand gevoeld, en de reacties waren razend enthousiast. Bovendien ook echt een paar wat thuis prima te verkopen is, want ze zijn relatief smal en erg strak afgewerkt. De Triangle Color is een netjes uitgewogen systeem dat noch in het laag noch in het hoog dingen doet die het middengebied uit balans brengt. Dat middengebied grijpt je bij de kladden en neemt je mee de muziek in. Speels en levendig, puntig en detailrijk.

De Color brengt muzikale kleur in het leven, neemt je mee en laat je ook weer los. Tot hij weer mag spelen, dan ga je net zo hard weer mee als de vorige keer – regelrecht de dansvloer op. Een begerenswaardig product voor iedereen die wil genieten, maar dat het liefst pretentieloos doet.

De reguliere verkoopprijs van deze prachtige vloerstaanders is 1100 euro per paar. We beginnen met bieden vanaf 199 euro(!). Mocht je nog vragen hebben: kom naar ons forum! We zijn nog in testfase, maar het is al mogelijk om je vragen te stellen.

Log in op het forum met je emailadres en wachtwoord wat je ook op HiFi.nl gebruikt. Het forum vind je via hifi.nl/forum. Het topic wat speciaal gemaakt is voor deze veiling vind je hier.

Succes met het bieden!

MERK

EDITORS' CHOICE