NIEUWSTivoli Audio

DAB+ Radio Enquête Nederland

Redactie HiFi.nl | 02 december 2013 | Tivoli Audio

Vanaf september 2013 is er in Nederland een nieuwe standaard voor het luisteren naar digitale radio: DAB+ (Digital Radio+). DAB+ is de verbeterde versie van DAB (Digital Audio Broadcasting) en staat in het kort voor geruisloze ontvangst, meer radiozenders en meer content. Je krijgt bijvoorbeeld naast je favoriete stations ook het weerbericht, filemeldingen en andere informatie aangereikt.

Om DAB+ te kunnen ontvangen, heb je een radio met DAB+-ontvangst nodig. Tivoli Audio is een van de merken die zich sterk profileren met een aanbod aan DAB+-compatibele radio's, en richt zich om die reden op de 'awareness' rond het huidige digitale aanbod. De fabrikant achter de bekende tafelradio's heeft een aparte website ingericht om je te informeren over DAB+, en lanceerde nu ook een uitvoerige enquête om te onderzoeken hoe bekend we in Nederland zijn met de stand van zaken. 

Deze DAB+ Radio Enquête Nederland is via deze link online te vinden. Dus luister je vaak naar de radio, ben je benieuwd naar de ontwikkelingen rond DAB+ en/of wil je meer weten over het aanbod van digitale radio, neem dan een paar minuutjes om de enquête even in te vullen, en ga naar deze speciale webpagina van Tivoli Audio om meer over digitale radio te weten te komen.

Deelname wordt erg gewaardeerd – maar je maakt tevens kans op 3x de PAL+ (in een kleur naar keuze)!

Wil je verder praten over DAB+ en/of de enquête met andere gebruikers van HiFi.nl? Kom naar het nieuwe forum van HiFi.nl, te vinden via – je raadt het al – HiFi.nl/forum. Log in met je emailadres en het wachtwoord wat je ook op HiFi.nl gebruikt. Het forum is nog in testfase en dus nog niet af. Het topic vind je hier.

 


EDITORS' CHOICE