NIEUWSAudiofile

Audiofile opent Devialet-Store

Redactie HiFi.nl | 18 december 2013 | Devialet

Audiofile in 's Gravenmoer opent op 19 december ’s werelds eerste Devialet-dealerstore. Vanwege de toenemende vraag naar Devialet-producten heeft de speciaalzaak besloten om – naast de huidige activiteiten – een dedicated Devialet-store te openen.

Deze unieke Devialet-store moet een sfeervolle ontmoetingsplek worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de unieke features & benefits van de Devialet 110, 170, 240 en 500. Deskundig advies, on-the-fly demonstraties van alle Devialet-modellen, maar ook voor diegene die gewoon wil genieten van de ruimte, het interieur en de prachtige muziek.

Onze review van de Devialet 170 vind je hier

Ook zal de website www.devialet-store.nl gelanceerd worden. Deze website biedt onder andere een webshop voor het bestellen van Devialet-producten, een online luistersessie-module waarin je je eigen sessie kunt plannen, veel productinformatie, gebruikers commentaren, prachtige foto’s van Devialet-setups en een helpdesk-onderdeel.

De Devialet-store is, op afspraak, 7 dagen per week open tussen 9 en 23u. Alle Devialet-producten zijn op voorraad – Vandaag besteld, morgen in huis. Voor al je vragen over Devialet is vanaf 19 december eveneens een speciaal 0800-0314 nummer beschikbaar. Plan je Devialet-luistersessie alvast via de Audiofile website.

Lees ook onze Hi-Visit bij Audiofile


EDITORS' CHOICE