NIEUWS

Daluso breidt aanbod iFi-producten uit

Redactie HiFi.nl | 22 november 2013

Importeur Daluso heeft het nodige nieuws te melden rond de uitbreiding van het aanbod iFi-producten, vanaf de maand december op de Benelux-markt. Het gaan om de iDSD en iCAN Nano, de iPurifier, Mercury én de iRACK.

De iDSD nano (€189) is een DSD/DXD/PCM USB DAC die in true native werkt, en ook rechtstreeks op tablets en smartphones kan worden aangesloten. Er zijn RCA-uitgangen en een regelbare 80mW hoofdtelefoonuitgang.

De iCAN Nano (€169) is een kleine portable hoofdtelefoonversterker met 150mW output met een oplaadbare batterij voor een kleine 60 uur non-stop luisteren.

De iPurifier (€99) is een USB audio/stroom-filter dat tussen USB-kabel en DAC wordt geinstalleerd.

Onderstaand, de Mercury (€99), is een hoogwaardige gewone USB-kabel die hetzelfde is opgebouwd als de eerder uitgebrachte Gemini Dual USB-kabel.

De iRACK (€99) tot slot is een rack-systeem voor drie iFi Micro-apparaten. Begin 2014 volgt ook nog onderstaande iFi Retro, een 30Watts buizenversterker in 'bamboe retro-stijl met onder meer een ingebouwde phono, dac en bluetooth, en daarbij twee luidsprekers Meer informatie via importeur Daluso.


EDITORS' CHOICE