NIEUWSSupra Cables

Supra Cable introduceert nieuwe luidspreker- en phono-kabel

Redactie HiFi.nl | 13 november 2013 | Supra Cables

Het Zweedse kabelhuis Supra pakt door op de huidige trends in bekabeling waar het gaat om luidsprekerkabel van betaalbare kwaliteit met een platte vormfactor en een kwalitatieve phonokabel. Op die beide fronten introduceert het merk nu de Ply 3.4 Wide luidsprekerkabel en de Biline Phono kabel.

Om te beginnen met laatstgenoemde, de Biline Phono. Deze kabel duikt in het segment net onder de high-end kabels. Voor 79,95 per meter krijg je een enkele kabel met daarin een stereopaar verwerkt met aan beide kanten tulp (cinch) stekkers en een aparte aardedraad. De kabel is in het zacht Supra-blauw en wit verkrijgbaar in 1mtr, 1,5mtr (89,95) en 2mtr (99,95). Vanaf heden verkrijgbaar.

Supra Cable Biline Phono

We vervolgen het Supra-nieuws met de introductie van een platte luidsprekerkabel, de Ply 3.4 Wide. Deze kabel is dan weer een vervolg op het succes van de Flat van Supra en zetelt zich een aantal niveaus hierboven. De Ply 3.4 Wide wordt leverbaar afgemonteerd met Combicon stekkers in sets van 2mtr, 3mtr en 4mtr of los per meter en is verkrijgbaar in Supra-lichtblauw. De prijs wordt circa € 13,50 per losse meter.

Supra Cable Ply 3.4 Wide

Binnenkort verkrijgbaar bij de betere hifispeciaalzaak, meer informatie bij importeur Viertron.

MERK

EDITORS' CHOICE