NIEUWSTW-Acustic

TW Acustic Raven krijgt Jubileum-editie

Redactie HiFi.nl | 06 november 2013 | TW-Acustic

TW-Acustic is een fabrikant van opmerkelijke draaitafels, en één van die modellen – de originele Raven AC – staat symbool voor perfectie in vakmanschap en tonale balans.

"Om onze tiende verjaardag te vieren, presenteren we nu het 'Raven AC Anniversary'-model," zo schrijft importeur Aspera Audio trots. "De Anniversary is een nieuw statement in de productie van draaitafels. Gebaseerd op het chassis van de Raven AC, heeft de Anniversary een plateau bestaande uit 20 mm van ons eigen gepantenteerd comosietmateriaal met een toplaag van 40 mm koper, dus quasi gelijk aan het plateau van de Black Night."

"Het jubileum-model heeft een zeer solide armboard gefreesd uit 30 mm dik aluminium. Om de juiste montage-afstand te bereiken, kan de positie van de adapter voor uw specifieke toonarm traploos worden afgesteld in de sleuf in stappen van 1 mm. Om dit te vergemakkelijken hebben we een schaal geëtst op het armboard van 210-310mm. Mocht u meer willen tonearmen installeren, kunnen extra draaischijven worden geïnstalleerd als voorheen met de originele Raven AC."

Vanuit een akoestisch oogpunt biedt de Anniversary dezelfde voordelen als de Raven AC, maar dankzij de wijzigingen houdt hij meteen ook een stevig oogje op zijn grotere broer, de Raven Black Night. Vergelijkbaar met de Black Night, laat de Anniversary de muziek 'stromen'.

Meer informatie vind je via deze link. Het model is sinds afgelopen maand reeds verkrijgbaar, maar daar moet je dan wel € 16.995,- euro voor neertellen. 


EDITORS' CHOICE